Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse boa

De mooiste Oeteldonkse boa voor de laagste prijs verkrijgbaar!

Beschrijving

In Oeteldonk loopt iedereen in boeren jas of kiel en een Oeteldonk sjaal om hun nek. Dit gaat vaak nog gepaard met een paar Oeteldonkse handschoenen en andere Oeteldonkse accessoires. Voor de gene die net een andere touch in hun kostuum wilt hebben wij de Oeteldonkse boa in het assortiment opgenomen! Zo kan je je net wat onderscheiden van de rest van de grote menigte zonder dat je buiten het Oeteldonkse concept valt. Daarbij is het een leuk idee om de Oeteldonkse boa in een groep te kopen, dan kan je in één oogopslag laten zien dat jullie bij elkaar horen! Daarbij wordt de prijs goedkoper als je de Oeteldonkse boa in een groep van 12 stuks koopt!

De Oeteldonkse boa voor de laagste prijs bij Oeteldonkstijl.nl

Wij bij Oeteldonkstijl gunnen iedereen het mooiste carnavalsfeestje in Oeteldonk natuurlijk. Dit willen we voor iedereen dan ook toegankelijk maken! Daarom bieden wij onze Oeteldonkse producten aan voor de laagste prijs op de markt. Dit kunnen wij garanderen door onze grootschalige inkoop bij de fabrikant. Door grootschalig in te kopen krijgen we veel korting op de stukprijs en kunnen dit weer verrekenen in onze prijzen. Zie je de Oeteldonkse boa toch ergens anders goedkoper? Meld het even aan ons en we passen de prijs direct aan en matchen jou het verschil.

Details

De Oeteldonkse boa heeft de volgende kenmerken:

- De Oeteldonkse boa is brandvertragend
- De Oeteldonkse boa heeft een lengte van 180 cm
- Het gewicht van de oeteldonkse boa is 75 gram
- De Oeteldonkse boa is in de bossche kleuren; rood, wit, geel

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.