Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emblemenpakket voor dames

Met dit prachtige voordeelpakket helemaal klaar voor Oeteldonk!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Waar het voorheen vooral de Bosschenaren en Brabanders zelf waren die in Oeteldonk carnaval gaan vieren, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met het Oeteldonk virus! Oeteldonk is dan ook verreweg de meest populaire carnavalsstad van Nederland!
Oeteldonk staat voor rood wit geel, voor een biertje drinken met iemand die je anders niet aankijkt, het hossen met wildvreemden en het sjansen met..... Nja eigenlijk met iedereen. Oeteldonk is een feest van saamhorigheid en van de ultieme gezelligheid!

Oeteldonk emblemen tegen de laagste prijs


Wanneer je carnaval komt vieren in Oeteldonk zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen absoluut noodzakelijk. Veel horecagelegenheden selecteren tegenwoordig op de manier waarop je gekleed gaat. Wij bieden de leukste emblemen aan tegen de beste prijs van Nederland. Deze pakketten bieden daar nog een extra voordeel bovenop! Wij hebben in dit pakket de emblemen geselecteerd die het meest populair zijn onder onze vrouwelijke klanten.

Details

Dit zit er in je Oeteldonkse emblemen pakket:

- Oeteldonks embleem Oetel vrouwke
- Oeteldonks embleem Proost
- Oeteldonks embleem Dansend oeteltje
- Oeteldonks embleem muzikale kikker

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.