Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emblemenpakket voor heren XXL

Mega voordeelpakket met de leukste Oeteldonk emblemen!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch is, vooral de laatste jaren, een enorm begrip geworden in Nederland. Waar de naam "Oeteldonk" voorheen amper de Bossche stadsgrenzen over kwam, daar is inmiddels heel Nederland in de ban van Oeteldonk. Den Bosch is dan ook met stip de meest populaire carnavalsstad van Nederland. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden.
Iedereen die eens carnaval heeft gevierd in Oeteldonk, komt het jaar daarop zeker weer terug. Het is dan ook iets dat je zeker in je leven gedaan moet hebben, zeker als je van een feestje houdt!

Mega voordeel op dit prachtige pakket Oeteldonk emblemen!


Oeteldonk staat voor rood wit geel, voor de polonaise doen met wildvreemde en sjansen met.... met iedereen eigenlijk! Maar Oeteldonk staat voornamelijk voor de Oeteldonk sjaal en het jasje met de mega populaire Oeteldonkse emblemen. Wij bieden al de leukste emblemen aan tegen de laagste prijs van Nederland, maar met dit extreme voordeelpakket kunt u de leukste Oeteldonk emblemen met nog meer korting inkopen! Met dit XXL emblemenpakket bent u in een klik op de knop klaar om het feestgedruis in Oeteldonk op te zoeken!

Details

Dit zit er in je Oeteldonkse emblemen pakket:

- Oeteldonks embleem - muzikaal kikkertje
- Oeteldonks embleem - proost
- Oeteldonks embleem - Oeteldonk hart
- Oeteldonks embleem - dansend Oeteltje
- Emoji embleem - knipoog met tongetje
- Emoji embleem - verbaasd gezicht
- Emoji embleem - huilen van het lachen

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.