Oeteldonkstijl

Oeteldonk voordeelpakket voor dames

Met veel gemak een totaal Oeteldonks pak!

Oeteldonk is een zeer sterk merk aan het worden, de bekendheid van Oeteldonk reikt tegenwoordig tot ver buiten de Bossche grenzen. Niet voor niets dat Oeteldonk het meeste gasten van buiten de eigen grenzen trekt van alle carnavalssteden. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de weg richting Oeteldonk goed te vinden. Wanneer je naar het bruisende Oeteldonk trekt, is het erg belangrijk om voor de juiste outfit te kiezen. Wij bieden u, naast onze losse Oeteldonkse producten, de mogelijkheid om in een klik de juiste Oeteldonkse outfit te hebben!

Complete Oeteldonk outfit tegen de aller- aller laagste prijzen!


Onze Oeteldonkse producten bieden we los al aan tegen de allerlaagste prijzen die u zult vinden. Om carnaval in Oeteldonk nog leuker te maken, bieden we ook completen pakketten aan waarbij u korting nog hoger is! Uiteraard is dit voordeelpakket voorzien van een Oeteldonk sjaal en de Oeteldonkse handschoenen, onmisbaar in Oeteldonk.
Daarnaast vormen het rood-wit-gele hoedje en zonnebril de perfecte afwerking van uw Oeteldonkse outfit. Nooit eerder ging u zo compleet het bruisende Oeteldonk in! Dit Oeteldonks voordeelpakket is voornamelijk gericht op vrouwen.

Met veel gemak een compleet Oeteldonk pak!


Onze voordeelpakketten zijn niet alleen erg goed voor uw portemonnee, ze zorgen ook voor comfort. U kunt vanuit huis, met een druk op de knop, een complete Oeteldonkse outfit bestellen..... Geen enkele moeite. Niet moeilijk een parkeerplekje zoeken in de stad, parkeergeld betalen, geen overvolle winkels en winkelrijen om vervolgens nog eens veel te veel te betalen. Nee gewoon vanuit uw luie stoel uwzelf helemaal Oeteldonk proof maken!

Oeteldonkstijl heeft de laagste prijs van Nederland!


Wij bieden niet alleen het leukste Oeteldonk assortiment van Nederland, wij bieden het ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs! Hoe wij dat doen? Heel simpel! Wij werken samen met een van de grootste importeurs van feestartikelen in Nederland; De Horeca Bazaar. Vanwege zeer grootschalige inkoop, creëren wij schaalvoordelen die andere niet hebben. Op deze manier zijn onze kosten lager en dit voordeel kunnen we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus!
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze Oeteldonkse kleding en producten, is dat we alles uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen... Vandaag voor 15:00 uur uw Oeteldonk pakket kopen = morgen al bij u in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
17.5