Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Onesies & Verkleedkleding

7 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Ga voor een warme en kleurrijke carnaval in Oeteldonk

Vaak wordt er tijdens carnaval in Oeteldonk gedacht aan jasjes en Oeteldonk emblemen. Maar dit is natuurlijk niet verplicht. Deze onesie is lekker warm, valt makkelijk uit te wassen en is bovenal hartstikke vrolijk! Met deze onesie val je meteen op tussen de mensenmassa! Voor de feestganger die een dagje mee wilt pakken zonder jas en gebreide Oeteldonk sjaal is dit de perfecte oplossing!
Ga dus als een ware rebel ten strijde in deze mooie onesie! En versier zo veel mogelijk feesthangers met deze magische kleding!

Zijn onesies de nieuwe rage van Oeteldonk 2019?

Voor de mensen die van boven de rivieren komen zijn deze onesies een goed alternatief voor de traditionele kledij. Geen jasjes, geen emblemen maar gewoon een lekker pak. Een avond goed uit je bol gaan en dan weer terug naar de randstad? Geen probleem met deze pakken! En na het wassen en drogen ideaal als pyjama, multifunctioneel dus!

Oeteldonkstijl.nl werkt samen met De Horeca Bazaar!

Omdat u natuurlijk niet te veel wilt betalen voor je onesie is het belangrijk dat wij de prijzen laag houden voor u, en dat doen wij dan ook! Dit kan door groot in te kopen bij de fabriek en daarmee creëren we schaalvoordelen!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.