Foute trainingspakken inzetbaar op veel verschillende feesten!

Foute trainingspakken, ofwel 80s pakken, zijn ongekend populair! Natuurlijk te dragen tijdens carnaval, maar de foute parties schieten als paddenstoelen uit de grond. Onze foute trainingspakken leveren wij altijd uit voorraad en tegen de laagste prijs!

incl BTW
excl BTW
De vraag naar onze foute trainingspakken is het afgelopen jaar ontzettend toegenomen! Niet alleen in de periode van carnaval, maar door het hele jaar heen worden de foute trainingspakken grootschalig afgenomen!

Foute trainingspakken voor verschillende gelegenheden


Natuurlijk worden de foute trainingspakken in tijden van carnaval mega grootschalig afgenomen, echter ontstaan er steeds meer gelegenheden waarbij de foute trainingspakken goed van pas komen. Denk daarbij aan de enorme toename van het aantal "foute parties", deze schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn ontzettend populair! Ook zien we onze foute trainingspakken ontzettend vaak terug op festivals en evenementen.
Wij proberen voor ieder event een passend pak te maken. Onze foute oranje pak is daar een goed voorbeeld van.

Foute trainingspakken; altijd uit voorraad en tegen de laagste prijs!


Vanwege het feit dat wij onze foute trainingspakken grootschalig inkopen, kunnen we altijd de laagste prijs garanderen. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van de foute trainingspakken is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Jouw foute trainingspak vandaag voor 16:00 uur kopen = morgen al bij je in huis!
9.1
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.
Makkelijk bestellen en snel binnen
Goed