Oeteldonkstijl

Bloemen zwart mondkapje

Onze mondmaskers zijn niet medisch, gemaakt van katoen, uitwasbaar en beschikbaar in de mooiste designs!

Vanuit de overheid geldt een dringend advies om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Dat geldt ook voor ruimtes waar het niet of moeilijk mogelijk is om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Aan welke eisen dienen de mondkapjes te voldoen?

Ten eerste is het belangrijk dat je gebruik maakt van niet-medische mondkapjes. De medische variant wordt voorbehouden voor gebruik door artsen en verpleegkundig personeel. Daarnaast is het belangrijk dat het mondkapje neus en mond goed bedekt.
Ons assortiment bestaan uit uitwasbare mondkapjes die dus zeer geschikt zijn voor hergebruik. Om de mondkapjes volledig hygiënisch te hergebruiken, is het belangrijk dat je ze tussen gebruik door goed uitwast.

Mondkapjes kopen met de garantie op de laagste prijs!

Wij kopen de mondkapjes enorm grootschalig in, en doen dat direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we enorme schaalvoordelen op de inkoop. Deze voordelen geven we via een garantie op de laagste prijs, terug aan onze klanten. Aan jou dus.
Bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze producten, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Je mondkapje met bloemenprint vandaag voor 18:00 uur online kopen, morgen al bij je in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.99