Oeteldonkstijl

Blokken print mondkapje

Onze mondmaskers zijn niet medisch, gemaakt van katoen, uitwasbaar en beschikbaar in de mooiste designs!

Je ontkomt er in deze dagen bijna niet meer aan om een mondkapje te dragen in openbaren ruimtes. Er word echter zo enorm veel aangeboden, welke moet je hebben?

Waar moet je op letten bij het kopen van stoffen mondkapjes?

Ten eerste is het belangrijk om te zorgen dat het gaat om niet medische mondkapjes. Medische mondkapjes zijn uitsluitend bestemd voor ziekenhuizen en zorgpersoneel. Daarnaast is het belangrijk dat het gaat om wasbare varianten, om zo de hygiëne te kunnen blijven garanderen, ook wanneer je hem al vaker gedragen hebt. Last, maar zeker niet least, is het heel belangrijk datje een print uitzoekt die goed bij je past! Deze print met blokken is erg Unisex en wordt daarom ook erg breed gedragen!

Mondkapjes met blokken print kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij kopen al onze producten in enorme aantallen in. Op deze manier creëren we schaalvoordelen bij de inkoop van onze producten. Deze inkoopvoordelen resulteren vervolgens weer in het feit dat we altijd de laagste prijs kunnen garanderen op onze producten. Dat geldt ook voor de stoffen mondkapjes met print! Een bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je stoffen mondkapjes kopen, morgen al bij je in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
4.99