Oeteldonkstijl

Camouflage blauw mondkapje

Onze mondmaskers zijn niet medisch, gemaakt van katoen, uitwasbaar en beschikbaar in de mooiste designs!

Vanuit de overheid geldt een dringend advies om mondkapjes te dragen in openbare gebouwen, en in ruimtes waar het niet of moeilijk mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar.

Aan welke eisen dient een goed mondkapje te voldoen?

Wat zijn de eisen die de overheid stelt aan een goed mondkapje? Dat is enigszins tegenstrijdig. Burgers dienen namelijk gebruik te maken van niet-medische mondkapjes. Juist de maskers met het beste effect dienen voorbehouden te blijven aan artsen en zorgverlening personeel. Dat is de reden dat het verplicht is om de niet-medische variant te dragen.
Daarnaast dient het mondmasker neus en mond goed en volledig te bedekken om zo verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Uitwasbare mondkapjes met camouflageprint kopen met de garantie op de laagste prijs!

Wij kopen de mondkapjes met verschillende prints enorm grootschalig in, direct bij de fabrikant. Op deze manier ontstaan er inkoopvoordelen die er op zijn beurt weer voor zorgen dat wij onze producten altijd kunnen leveren tegen de laagste prijs, en direct uit eigen voorraad.
We verkopen onze producten dus altijd uit onze eigen ruime voorraad en dat zorgt er weer voor dat je niet lang op je producten hoeft te wachten. Wanneer je dit mondkapje met camouflageprint vandaag voor 18:00 uur besteld, is het morgen al bij je in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.99