Oeteldonkstijl

Camouflage roze mondkapje

Onze mondmaskers zijn niet medisch, gemaakt van katoen, uitwasbaar en beschikbaar in de mooiste designs!

In Nederland geldt een dringend advies wanneer het gaat om het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes en op plaatsen waar het onmogelijk of heel moeilijk om 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen bewaren.

Aan welke eisen dienen de mondkapjes te voldoen?

Een duidelijke eis aan het gebruik van mondkapjes, is dat de medische varianten altijd beschikbaar dienen te blijven voor artsen en zorg verlenend personeel. Het is dus belangrijk om niet-medische mondkapjes te gebruiken.
Daarnaast is het belangrijk dat neus en mond volledig bedekt worden om zo een optimale bescherming te vormen tegen het COVID-19 virus.

Mondkapjes met roze camouflageprint

Gelukkig zitten er geen eisen aan de print die het mondkapje heeft. Op deze manier kun je elke keer en ander leuk printje uit de kast pakken, en combineren met je eigen kleding. De camouflageprint is erg populair, daarom hebben we deze ook in verschillende kleurcombinaties in ons assortiment. Een eigenschap die ze allemaal overeenkomstig hebben is dat we al onze mondkapjes direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur omline kopen; morgen al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.99