Oeteldonkstijl

Mij nie bellen mondkapje

Onze mondmaskers zijn niet medisch, gemaakt van katoen, uitwasbaar en beschikbaar in de mooiste designs!

Het is een dringend advies vanuit de overheid om in openbare gebouwen, niet-medische mondkapjes te dragen om zo verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Stoffen mondkapje met grappige tekst

Zoals gezegd is het een dringend advies vanuit de overheid om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes waar het moeilijk is om 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar. Wij bieden de stoffen mondkapjes aan met leuke tekst of leuke print, zoals deze "mij nie bellen!". Deze periode van COVID-19 is al erg genoeg, laten we met zn allen goed voor elkaar zorgen, en met deze leuke prints zorgen dat er onder het mondmasker nog een kleine glimlach kan ontstaan.

Stoffen mondkapjes tegen de laagste prijs!

Wij kopen de mondkapjes enorm grootschalig in, direct bij de fabriek. Vanwege deze grootschalige inkoop creëren we schaalvoordelen die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie. Een bijkomend voordeel van de grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur online je mondkapje kopen; morgen al in huis!
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."