Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Glow make-up & schmink

UV Glow make-up & schmink voor een fantastisch UV glow effect!

Ons uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten in rap tempo uit de grond en het uitgavenpatroon onder jongeren veranderd zeer snel en regelmatig. Het uitgaanspubliek verwacht steeds meer en krijgt steeds meer. Het is belangrijk om non-stop te prikkelen, te entertainen. Beleving en sfeer zijn kernwoorden geworden en worden steeds belangrijker! Dat geldt ook tijdens het uitgaan in Oeteldonk, en dan nog extremer dan normaal! Tijdens carnaval is opvallen en beleving NOG belangrijker!

Uv glow make-up: prachtige toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!

U komt met carnaval naar Oeteldonk. Uiteraard bent u dan in het bezit van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen. Echter is het ook belangrijk om buiten deze Oeteldonkse must-haves, jezelf te kunnen onderscheiden van de rest! Daarvoor bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment UV glow make-up, schmink en verf. Dit is de ideale toevoeging op uw Oeteldonkse kleding! De UV glow producten geven al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar lichten prachtig op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht! Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze UV glow make-up!

UV glow make-up en verf tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden u niet alleen het breedste assortiment aan UV glow producten, wij bieden het u ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe dat kan? Voor deze UV glow producten werken wij zeer nauw samen met De Horeca Bazaar, een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. De Horeca Bazaar richt zich op de grootschalige afnemers van oa confetti kanonnen, glow sticks, ballonnen en de mega populaire led foam sticks.
Vanwege deze zeer nauwe samenwerking kunnen wij onze producten scherp aanbieden. Op deze manier bent u tegen een lage prijs, helemaal Oeteldonk proof!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.