UV Glow make-up & schmink voor een fantastisch UV glow effect!

De UV glow make-up en verf heeft al een zeer fel en opvallend effect in regulier daglicht. Maar wanneer de UV make-up in aanraking komt met een Blacklight, dan licht het prachtig op!

Prachtig oplichtende UV verf voor lichaam en gezicht; finishing touch voor uw Oe

UV glow neon gezicht&lichaamsverf

Deze verf licht prachtig op wanneer het in aanraking komt met UV licht of een ander type blacklight. Met deze UV glow make-up steelt u de show in de Oeteldonkse horecagelegenheden!

Oplichtende lippenstift onder UV licht; finishing touch voor uw Oeteldonkse outf

UV glow lippenstift

Deze UV glow lippenstift licht prachtig op onder een Blackligt of ander type UV licht. Deze lippenstift geeft uw Oeteldonkse outfit direct een uniek karakter!

Oplichtende nagellak; perfect te combineren met uw Oeteldonkse kleding!

UV lichtgevende nagellak

Onder Blacklight of ander type UV licht, licht deze nagellak prachtig op. Een uniek effect! Met deze UV nagellak kunt u uzelf onderscheiden in de Oeteldonkse massa!

Prachtige UV haarkrijt, DE toevoeging op uw Oeteldonkse kleding!

Lichtgevende UV haarkrijt

Carnaval in Oeteldonk is een feest van traditionele Oeteldonkse kleding, maar met deze prachtige UV haarkrijt maak je je outfit helemaal compleet!

Met deze UV textiel verf creëer je je eigen oplichtende Oeteldonkse kleding!

UV lichtgevende textielverf

Met deze UV glow verf kun je je eigen kleding ontwerpen die licht geeft onder een Blacklight. Perfect om je eigen Oeteldonkse kleding te maken!

Neon UV haargel is een zeer populaire aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

UV glow neon haargel

Iedereen wil onderscheidend zijn in Oeteldonk, maar dat is lastig. Met deze UV glow haargel maak je je Oeteldonkse outfit in een handomdraai, en voor weinig geld, direct uniek!

Deze UV haarmascara geeft uw Oeteldonkse kleding een unieke twist!

Neon UV haarmascara

In Oeteldonk zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen bijna verplicht, met deze UV haarmascara kunt u zich onderscheiden van de Oeteldonkse menigte!

Het glitter en UV glow effect gecombineerd in een tube!

UV glow & glittergel

Deze tube bevat zowel het prachtige glinster effect als het geweldige UV effect! Deze combinatie zorgt er absoluut voor dat u de show kan stelen in Oeteldonk!

Ons uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten in rap tempo uit de grond en het uitgavenpatroon onder jongeren veranderd zeer snel en regelmatig. Het uitgaanspubliek verwacht steeds meer en krijgt steeds meer. Het is belangrijk om non-stop te prikkelen, te entertainen. Beleving en sfeer zijn kernwoorden geworden en worden steeds belangrijker! Dat geldt ook tijdens het uitgaan in Oeteldonk, en dan nog extremer dan normaal! Tijdens carnaval is opvallen en beleving NOG belangrijker!

Uv glow make-up: prachtige toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!

U komt met carnaval naar Oeteldonk. Uiteraard bent u dan in het bezit van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen. Echter is het ook belangrijk om buiten deze Oeteldonkse must-haves, jezelf te kunnen onderscheiden van de rest! Daarvoor bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment UV glow make-up, schmink en verf. Dit is de ideale toevoeging op uw Oeteldonkse kleding! De UV glow producten geven al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar lichten prachtig op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht! Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze UV glow make-up!

UV glow make-up en verf tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden u niet alleen het breedste assortiment aan UV glow producten, wij bieden het u ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe dat kan? Voor deze UV glow producten werken wij zeer nauw samen met De Horeca Bazaar, een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. De Horeca Bazaar richt zich op de grootschalige afnemers van oa confetti kanonnen, glow sticks, ballonnen en de mega populaire led foam sticks.
Vanwege deze zeer nauwe samenwerking kunnen wij onze producten scherp aanbieden. Op deze manier bent u tegen een lage prijs, helemaal Oeteldonk proof!
9.1
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.
Makkelijk bestellen en snel binnen
Goed