Oeteldonkstijl

Prachtige UV haarkrijt, DE toevoeging op uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval in Oeteldonk is een feest van traditionele Oeteldonkse kleding, maar met deze prachtige UV haarkrijt maak je je outfit helemaal compleet!

Carnaval is enorm populair. Inmiddels is carnaval een feest met meer dan landelijke dekking; iedereen zoekt de bruisende carnavalssteden op. Carnaval staat voor gezelligheid en sfeer, maar zeker ook voor gekkigheid! Tijdens carnaval in Oeteldonk wil je je ook kunnen onderscheiden van de rood-wit-gele menigte. Dat kan met deze prachtige UV haarkrijt. Dat is absoluut de finishing touch voor uw Oeteldonkse outfit!

Hoe werkt deze UV glow haarkrijt precies?

Onze UV glow haarkrijt wordt geproduceerd in Engeland en voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van cosmetica. Dit prachtige product is makkelijk in de haren aan te brengen; in stroken of in gehele delen. De UV glow haarkrijt is in verschillende neon kleuren beschikbaar. Bij aankoop van de UV haarkrijt zit een gratis aanbreng sponsje waarmee je de UV haarkrijt makkelijk over het haar kan verdelen.
De neon kleurige haarkrijt heeft al een mooi effect in regulier daglicht, maar wanneer de UV haarkrijt in aanraking komt met UV licht of een ander type Blacklight..... Wauw!! Dan bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

UV glow haarkrijt als finishing touch op uw Oeteldonkse kleding!

Wanneer u carnaval komt vieren in Oeteldonk, bent u uiteraard voorzien van de traditionele Oeteldonk sjaal en het jasje met de typisch Oeteldonk emblemen. Dat is de basis voor een geslaagde Oeteldonkse carnaval. Echter is carnaval, zoals gezegd, ook een feest van gekkigheid. U wil uzelf ook onderscheiden van de bruisende rood-wit-gele menigte. Met deze prachtige haarkrijt is dat zeker mogelijk. De opvallende kleuren maken uw Oeteldonkse outfit helemaal compleet EN uniek!

Oeteldonkstijl en De Horeca Bazaar!

Onze Oeteldonkse feestartikelen bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland! Ook voor onze overige feestartikelen geldt dat wij de laagste prijs hanteren in Nederland en Belgie. Dit kunnen wij realiseren doordat wij samenwerken met De Horeca Bazaar; een van de grootste importeurs van feestartikelen in Nederland en Belgie,
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren, is dat we onze UV haarkrijt altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag uw Oeteldonkse kleding bestellen = de volgende dag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...