Oeteldonkstijl

UV neon haarkrijt - neon blauw

Blauw gekleurde haren om uw Oeteldonkse outfit helemaal af te maken!

Carnaval is in de loop der jaren een begrip geworden in Nederland. Waar dit ultieme volksfeest voorheen vooral gevierd werd door mensen uit de Zuidelijke carnavalssteden zelf, daar is deze hype inmiddels ook overgewaaid naar de rest van feestvierend Nederland. De carnavalsstad die jaarlijks het meeste gasten van buitenaf trekt is Oeteldonk, de naam van Den Bosch tijdens carnaval. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting het gezellige Oeteldonk goed te vinden. Iedereen weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met geborduurde Oeteldonk emblemen heilig zijn tijdens Oeteldonks carnaval. Echter wil je je ook op een bepaalde manier kunnen onderscheiden van de grote menigte, daar willen wij u graag bij helpen.

DE toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding; blauwe UV haarkrijt!


Zoals gezegd weet iedereen die feest gaat vieren in Oeteldonk, dat de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen een absolute must zijn. Iedereen op de straten en in de kroegen zie je met deze accessoires lopen! Echter wil je er natuurlijk niet precies hetzelfde bijlopen als duizenden andere mensen, je wil je net even onderscheiden. Zeker met carnaval! Deze waanzinnige blauwe haarkrijt bieden uitkomst; op een zeer eenvoudige manier is deze haarkrijt aan te brengen in het gehele haar of bepaalde lokken. De neon blauwe haarkrijt geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar geeft het absolute WOW-effect onder UV licht. Onder Blacklight of ander type UV licht de haarkrijt prachtig op waardoor u absoluut het stralende middelpunt van de kroeg zult zijn.
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
7.89