Oeteldonkstijl

UV neon haarkrijt - neon geel

Gele neon UV haarkrijt omdat het tijdens carnaval net gek genoeg kan!

Carnaval wordt steeds breder gedragen in Nederland. Waar voorheen vooral het Zuidelijke gedeelte van het land carnaval vierde, daar is inmiddels heel het land besmet geraakt met het carnavals virus. Van alle uithoeken van het land trekken feestgangers naar de typische carnavalssteden. Vooral de weg richting Oeteldonk (naam van Den Bosch tijdens carnaval) weten de carnavalsgasten goed te vinden. Treinen vol arriveren elke dag in het gezellige Oeteldonk. Carnavals in Den Bosch staat voor gezelligheid, sfeer en gemoedelijkheid. Iedereen is welkom en iedereen is gelijk. Deze gelijkheid is ook goed terug te zien in de manier van kleden. De Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen overheersen het straatbeeld.... Een prachtig gezicht!

UV haarkrijt neon geel maakt uw carnavals outfit helemaal af!


Zoals gezegd is het belangrijk om de typisch Oeteldonkse kleding te dragen.... zelfs het selectiebeleid aan de deuren is er op gericht. Het is echter ook belangrijk om je te kunnen onderscheiden van de menigte, het is tenslotte carnaval. Daarom bent u hier aan het juiste adres; wij bieden u de mogelijkheid om het stralende middelpunt van Oeteldonk te zijn. Letterlijk! Met deze gele neon UV haarkrijt kunt u uw gehele haardos of lokken naar wens prachtig kleuren. Dit geeft een mooi effect in regulier daglicht. Het geeft echter een prachtig effect wanneer je met deze UV haarkrijt in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht. Uw gekleurde haar licht prachtig geel op. Het absolute Wow-effect!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
7.89