Oeteldonkstijl

UV neon haarkrijt - neon groen

Groene UV haarkrijt voor oplichtend haar in UV licht!

Carnaval werd voorheen vooral gevierd door feestvierders uit het Zuiden van het land. Tegenwoordig is de carnavals koorts over het hele land uitgewaaid en komen bezoekers vanuit alle windstreken richting de typische carnavalssteden om zich te mengen in dit ultieme feestgedruis. Den Bosch is de stad die jaarlijks het meeste carnavalsgasten uit de rest van het land mag ontvangen. Den Bosch wordt in de dagen van carnaval omgedoopt tot Oeteldonk. In Oeteldonk draait alles om gezelligheid, sfeer en gemoedelijkheid. Van jong tot oud en van klein tot groot; iedereen is gelijk. Dat is ook duidelijk terug te zien in de kleding; iedereen draagt de typisch Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen. Buiten deze Oeteldonkse must have, bieden wij u natuurlijk ook leuke accessoires om uzelf te onderscheiden van de grote menigte.

Groene neon UV haarkrijt; eyecatcher bovenop uw Oeteldonkse kleding!


Zoals gezegds zijn er basisingrediënten waaraan u moet voldoen om volwaardig deel te nemen aan het grote Oeteldonkse feest! Maar daarnaast wilt u niet precies hetzelfde zijn als alle anderen en wilt u zichzelf ook verder onderscheiden. Dan bent u bij Oeteldonkstijl.nl aan het juiste adres! Naast de basisbenodigdheden voor een geslaagde carnaval bieden wij ook vernieuwende en unieke accessoires en feestartikelen. Zo is deze groene UV haarkrijt DE finishing touch aan uw Oeteldonk outfit. Deze haarkrijt is erg in trek bij zowel mannen als vrouwen. De haarkrijt geeft een leuke en opvallende kleur aan uw haar. Maar wanneer u met deze haarkrijt eenmaal in aanraking komt met een UV licht.... WAUW! Uw haar licht prachtig op waardoor u het stralende middelpunt van de kroeg zal zijn!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
7.89