Oeteldonkstijl

UV neon haarkrijt - neon rood

Waanzinnige Oeteldonk gadget; rode UV haarkrijt!

Carnaval is een feest van extremen, het gekste is nog niet gek genoeg. Het Zuiden van het land kan al lange tijd niet zonder het gezellige carnaval. Echter is het carnavalsvirus de laatste jaren over heel Nederland verspreid, van alle uithoeken trekken feestgangers naar de carnavalssteden. Den Bosch heeft de meeste aantrekkingskracht op gasten van buitenaf. Vooral feestgangers uit Utrecht en de Randstad weten de weg richting Oeteldonk (zo heet Den Bosch in de dagen van carnaval) heel goed te vinden. In Oeteldonk heerst de ultieme sfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid; iedereen is gelijk. Deze gelijkheid is ook goed terug te vinden in de typisch Oeteldonkse kleding, de manier van kleden is bij iedereen vrijwel identiek. Zo zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen niet weg te denken uit het Oeteldonkse straatbeeld!

Rode UV haarkrijt; geniale toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!


Zoals gezegd is het straatbeeld in Oeteldonk makkelijk te voorspellen; Oeteldonkse sjaal, jasje met Oeteldonkse emblemen en alles in het rood-wit-geel! Maar het is toch carnaval, je wil je toch graag enigszins onderscheiden van de menigte. Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze neon rode UV haarkrijt is DE leukste en meest unieke aanvulling op uw Oeteldonkse kleding! Niet alleen geeft de neon rode kleur een prachtig opvallend effect in regulier daglicht, de UV haarkrijt licht prachtig op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht! Deze prachtige verschijning maakt van u het stralende middelpunt in Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
7.89