Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Neon hairchalk - Neon blauw

Blauw gekleurde haren om uw Oeteldonkse outfit helemaal af te maken!

Beschrijving

Carnaval is in de loop der jaren een begrip geworden in Nederland. Waar dit ultieme volksfeest voorheen vooral gevierd werd door mensen uit de Zuidelijke carnavalssteden zelf, daar is deze hype inmiddels ook overgewaaid naar de rest van feestvierend Nederland. De carnavalsstad die jaarlijks het meeste gasten van buitenaf trekt is Oeteldonk, de naam van Den Bosch tijdens carnaval. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting het gezellige Oeteldonk goed te vinden. Iedereen weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met geborduurde Oeteldonkse emblemen heilig zijn tijdens Oeteldonks carnaval. Echter wil je je ook op een bepaalde manier kunnen onderscheiden van de grote menigte, daar willen wij u graag bij helpen.

DE toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding; blauwe UV haarkrijt!


Zoals gezegd weet iedereen die feest gaat vieren in Oeteldonk, dat de Oeteldonkse sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen een absolute must zijn. Iedereen op de straten en in de kroegen zie je met deze accessoires lopen! Echter wil je er natuurlijk niet precies hetzelfde bijlopen als duizenden andere mensen, je wil je net even onderscheiden. Zeker met carnaval! Deze waanzinnige blauwe haarkrijt bieden uitkomst; op een zeer eenvoudige manier is deze haarkrijt aan te brengen in het gehele haar of bepaalde lokken. De neon blauwe haarkrijt geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar geeft het absolute WOW-effect onder UV licht. Onder Blacklight of ander type UV licht de haarkrijt prachtig op waardoor u absoluut het stralende middelpunt van de kroeg zult zijn.

Details

Deze haarkrijt heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Geschikt voor in het haar
- Inclusief een aanbreng sponsje
- Opvallend neon effect in regulier daglicht, oplichtend effect in UV verlichting
- In verschillende kleuren verkrijgbaar

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.