Oeteldonkstijl

Deze UV haarmascara geeft uw Oeteldonkse kleding een unieke twist!

In Oeteldonk zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen bijna verplicht, met deze UV haarmascara kunt u zich onderscheiden van de Oeteldonkse menigte!

glow verf

UV haarmascara - roze

Roze haarmascara voor een overweldigend UV effect!

Vanaf
3,57
Per stuk
glow in the dark feestartikelen

UV haarmascara - groen

UV haarmascara; absolute toegevoegde waarde aan op uw Oeteldonkse outfit!

Vanaf
3,57
Per stuk
full moon party

UV Haarmascara - Geel

Prachtige UV glow haarmascara voor een onvergetelijke tijd in Oeteldonk!

Vanaf
3,57
Per stuk
Oeteldonk staat voor gezelligheid, voor sfeer en gekkigheid! Waar carnaval in Den Bosch voorheen nog vooral gevierd werd door de Bosschenaren zelf, daar is Oeteldonk inmiddels uitgegroeid tot een landelijk begrip. Vanuit alle uithoeken van Nederland trekken feestvierders richting Oeteldonk om zich te storten in dit ultieme feestgedruis. Oeteldonk is daarmee uitgegroeid tot de meest populaire carnavalsstad van Nederland. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad trekken met carnaval graag richting Den Bosch. Wanneer je carnaval gaat vieren in den Bosch, zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen onmisbaar.... Bijna heilig zelfs! Echter wil je je ook kunnen onderscheiden van de menigte, en dat is precies wat perfect gaat met deze UV haarmascara zal doen!

Hoe werkt deze UV haarmascara precies?

Deze UV glow haarmascara wordt geproduceerd in Engeland en is dan ook cosmetisch getest op basis van de Europese regelgeving. De Haarmascara is makkelijk aan te brengen met het speciale borsteltje dat in de tube zit. Daarmee zijn er mooie stroken UV haarmascara aan te brengen. De neon kleurige haarmascara geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar licht schitterend op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of een ander type UV verlichting.

UV haarmascara als perfecte aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Natuurlijk bent u voorzien van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar het is carnaval en wil uzelf ook onderscheiden van de grote rood-wit-gele massa. Daar is deze UV haarmascara perfect voor. Door de prachtig oplichtende haarmascara gaat u op een unieke manier door de Oeteldonkse straten. Met deze UV haarmascara bent u letterlijk het lichtpuntje in Oeteldonk!

Nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar

Voor de import van onze Oeteldonkse kleding en feestartikelen maken we gebruik van de expertise van De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is importeur van onder andere confetti kanonnen, led foam sticks, glow sticks en bijvoorbeeld ballonnen. Door onze Oeteldonkse producten grootschalig in te kopen met De Horeca Bazaar, creëren we enorme inkoopvoordelen en kunnen we onze producten altijd aanbieden met de laagste prijsgarantie.
Een bijkomend voordeel van deze grootschalige import is dat dat we al onze Oeteldonkse producten uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw Oeteldonkse kleding voor 15:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...