Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Glow make-up & schmink › Neon uv haarmascara

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Deze UV haarmascara geeft uw Oeteldonkse kleding een unieke twist!

Oeteldonk staat voor gezelligheid, voor sfeer en gekkigheid! Waar carnaval in Den Bosch voorheen nog vooral gevierd werd door de Bosschenaren zelf, daar is Oeteldonk inmiddels uitgegroeid tot een landelijk begrip. Vanuit alle uithoeken van Nederland trekken feestvierders richting Oeteldonk om zich te storten in dit ultieme feestgedruis. Oeteldonk is daarmee uitgegroeid tot de meest populaire carnavalsstad van Nederland. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad trekken met carnaval graag richting Den Bosch. Wanneer je carnaval gaat vieren in den Bosch, zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen onmisbaar.... Bijna heilig zelfs! Echter wil je je ook kunnen onderscheiden van de menigte, en dat is precies wat perfect gaat met deze UV haarmascara zal doen!

Hoe werkt deze UV haarmascara precies?

Deze UV glow haarmascara wordt geproduceerd in Engeland en is dan ook cosmetisch getest op basis van de Europese regelgeving. De Haarmascara is makkelijk aan te brengen met het speciale borsteltje dat in de tube zit. Daarmee zijn er mooie stroken UV haarmascara aan te brengen. De neon kleurige haarmascara geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar licht schitterend op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of een ander type UV verlichting.

UV haarmascara als perfecte aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Natuurlijk bent u voorzien van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar het is carnaval en wil uzelf ook onderscheiden van de grote rood-wit-gele massa. Daar is deze UV haarmascara perfect voor. Door de prachtig oplichtende haarmascara gaat u op een unieke manier door de Oeteldonkse straten. Met deze UV haarmascara bent u letterlijk het lichtpuntje in Oeteldonk!

Nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar

Voor de import van onze Oeteldonkse kleding en feestartikelen maken we gebruik van de expertise van De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar is importeur van onder andere confetti kanonnen, led foam sticks, glow sticks en bijvoorbeeld ballonnen. Door onze Oeteldonkse producten grootschalig in te kopen met De Horeca Bazaar, creëren we enorme inkoopvoordelen en kunnen we onze producten altijd aanbieden met de laagste prijsgarantie.
Een bijkomend voordeel van deze grootschalige import is dat dat we al onze Oeteldonkse producten uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw Oeteldonkse kleding voor 15:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.