Oeteldonkstijl

UV Haarmascara - Geel

Prachtige UV glow haarmascara voor een onvergetelijke tijd in Oeteldonk!

Carnaval in Den Bosch is een feest voor jong en oud, een feest voor iedereen! En dat laatste is bijna letterlijk; bijna heel Nederland loopt uit om carnaval te vieren in Oeteldonk. Afgelopen jaren is Oeteldonk uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland. Het is dan ook niet gek dat Oeteldonk de drukst bezochte carnavalsstad van Nederland is en de populariteit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen.
Oeteldonk staat natuurlijk voor rood-wit-geel, voor de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen, Maar Oeteldonk staat ook voor gekkigheid en onderscheidend vermogen. Ook daar geven we u volop mogelijkheden in.

UV haarmascara geeft uw Oeteldonkse kleding een unieke touch!


Onze lijn professionele UV make-up was voorheen enkel beschikbaar voor visagisten, professioneel fotografen of modellen. Tegenwoordig is de UV make-up ook beschikbaar voor u als consument. De waanzinnige effecten die voortkomen uit de UV glow make-up zijn onbeschrijfelijk mooi. Deze neon UV haarmascara geeft al een erg mooi en opvallend effect in regulier daglicht, maar geeft een waanzinnig oplichtend effect wanneer de UV haarmascara in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV verlichting
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
4.8