Oeteldonkstijl

UV haarmascara - groen

UV haarmascara; absolute toegevoegde waarde aan op uw Oeteldonkse outfit!

Carnaval in Den Bosch is een begrip geworden in Nederland. Vooral de afgelopen jaren is de populariteit van Oeteldonk heel snel gegaan. Vooral ook buiten de stadsgrenzen is Oeteldonk enorm populair. Het is dan ook niet voor niets dat Oeteldonk de meeste bezoekers trekt van alle carnavalssteden. Vooral feestvierders uit Utrecht en Amsterdam weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden.
Naast de traditionele Oeteldonkse kleding, bieden wij u de leukste producten om uzelf te onderscheiden van de rood-wit-gele menigte! Zo is onze UV make-up collectie enorm populair onder de carnavalsgangers!

UV haarmascara geeft uw Oeteldonkse kleding een extra dimensie!


Uiteraard bent u voorzien van de Oeteldonk sjaal en het colbertje met de oeteldonkse emblemen, nu nog de producten waarmee u zichzelf kan onderscheiden van de Oeteldonkse menigte. Daar leent onze UV make-up zich perfect voor. Nooit eerder was het zo makkelijk om zo'n enorm effect te creëren! Deze UV glow make-up wordt veelvuldig gebruikt door bekende visagisten, modeshows en fotoshoots. Wij maken dit product beschikbaar voor u als consument.... Met deze prachtige UV make-up bent u DE eyecatcher in Oeteldonk!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.8