Oeteldonkstijl

UV haarmascara - oranje

Prachtig oplichtende haarmascara voor het WOW effect in Oeteldonk!

Carnaval in Den Bosch is de laatste jaren uitgegroeid tot een nationaal fenomeen. Waar het voorheen vooral de Bosschenaren zelf waren die richting de bruisende binnenstad trokken, daar is inmiddels heel Nederland geïnfecteerd met het Oeteldonk virus. Treinen vol feestvierders komen jaarlijks aan op Oeteldonk Centroal om zich te mengen in de geweldige menigte! Oeteldonk is dan inmiddels ook uitgegroeid tot de drukst bezochte carnavalsstad van Nederland!
Wij bieden u een totaal assortiment aan, zodat u ultiem kan genieten van uw tijd in Oeteldonk!

UV haarmascara maakt uw Oeteldonk outfit uniek!


Ons assortiment UV make-up was voorheen enkel beschikbaar voor professionele visagisten, fotografen en modellen. Wij maken deze prachtige producten beschikbaar voor het grote publiek; voor u dus. Er was al enorm veel vraag naar onze UV make-up tijdens het afgelopen festival seizoen. En ook nu biedt deze UV make-up de ideale mogelijkheid om uw Oeteldonk outfit om te toveren tot een unieke verschijning.
Deze UV haarmascara heeft al een opvallend neon kleurig effect in regulier daglicht, maar creëert het absolute WOW effect wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
4.8