Oeteldonkstijl

UV haarmascara - rood

UV make-up is DE toevoeging aan uw Oeteldonkse outfit!

Carnaval in Den Bosch is al lang niet meer enkel voor de Bosschenaren. Carnaval in Oeteldonk is een nationaal begrip geworden en heeft de afgelopen jaren enorm veel aan populariteit gewonnen. Hordes feestvierders trekken vanuit alle uithoeken van Nederland richting de bruisende binnenstad van Den Bosch. Oeteldonk is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire carnavalsbestemming van Nederland!
Oeteldonk staat voor saamhorigheid, voor gelijkheid en de ultieme vorm van gezelligheid! Iedereen die carnaval is wezen vieren in Oeteldonk weet dat Oeteldonk ook staat voor de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Oeteldonk staat voor rood-wit-geel!

UV haarmascara geeft een unieke touch aan uw Oeteldonkse outfit!


Wanneer je carnaval viert in Oeteldonk, wil je jezelf onderscheiden van de menigte, je wil uniek zijn en toch de traditionele Oeteldonk kleding dragen. Wij bieden daarom de leukste producten waarmee u zich makkelijk en snel kan onderscheiden van de Oeteldonkse menigte. Onze volledige lijn UV make-up is uniek en maakt u uniek! Deze UV haarmascara was voorheen bijvoorbeeld enkel beschikbaar voor professionele visagisten, fotografen en modellen. Wij maken de UV make-up beschikbaar voor u als cosument.
De neon kleurige haarmascara geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar geeft het absolute WOW effect wanneer het in aaraking komt met een Blacklight of ander type UV verlichting. U vormt dan letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
4.8