Oeteldonkstijl

UV haarmascara - roze

Roze haarmascara voor een overweldigend UV effect!

Oeteldonk is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal begrip; iedereen weet dat je met carnaval in de Bossche binnenstad dient te zijn. Oeteldonk is inmiddels uitgegroeid tot de carnavalsstad die het hoogste aantal bezoekers trekt. Vanuit alle hoeken van Nederland trekken treinen vol met feestgangers richting Oeteldonk om zich onder te dompelen in het ultieme feestgedruis!
Carnaval in Den Bosch staat voor gezelligheid, voor saamhorigheid en voor de ultieme sfeer. Natuurlijk kent u de Oeteldonk sjaal en het jasje met de populaire Oetelonkse embleempjes. Daarnaast bieden wij u ook de leukste party gadgets om uw verblijf in Oeteldonk onvergetelijk te maken!

UV glow haarmascara geeft een prachtig oplichtend effect!


Deze UV glow haarmascara, en de rest van ons UV glow assortiment, is een makkelijke en zeer leuke manier om uw Oeteldonkse outfit een uniek tintje te geven. De haarmascara is met behulp van het borsteltje erg makkelijk aan te brengen in het haar. De haarmascara geeft een mooi neon effect in regulier daglicht, maar een waanzinnig oplichtend effect onder UV verlichting. Met deze roze haarmascara bent u letterlijk en figuurlijk het absolute lichtpuntje in Oeteldonk!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"