Oeteldonkstijl

Het glitter en UV glow effect gecombineerd in een tube!

Deze tube bevat zowel het prachtige glinster effect als het geweldige UV effect! Deze combinatie zorgt er absoluut voor dat u de show kan stelen in Oeteldonk!

Carnaval is een feest van gezelligheid en gekte, (bijna) alles mag en kan tijdens de gekke carnavalsdagen. Waar carnaval voorheen vooral was voor de mensen uit de steden zelf, daar is inmiddels ook de rest van Nederland geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Vanuit alle uithoeken van het land trekken uitgedoste feestgangers richting de grootste carnavalssteden in Brabant en Limburg. Met carnaval is Oeteldonk de meest populaire bestemming voor de mensen van buitenaf. Vooral mensen uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden. In Oeteldonk staan de Oeteldonkse sjaal en het typisch Bossche jasje met de Oeteldonk emblemen uiteraard centraal, deze producten zijn bijna heilig zelfs. Maar wij bieden u ook de leukste producten aan om u alsnog te kunnen onderscheiden van de menigte!

Hoe werkt deze UV glitter verf precies?

Heel simpel eigenlijk! De UV glitter gel is zeer makkelijk aan te brengen op de huid; dit kan zowel direct vanuit de tube, of eerste op de vinger/penseel, om het vervolgens aan te brengen op de huid. De glitter UV gel geeft een prachtig effect in normaal daglicht, maar wanneer het in aanraking komt met UV licht..... Wauw! De UV glitter gel licht prachtig op en geeft een fantastisch glitter effect. Dit zorgt voor een waanzinnige sensatie!

Glitter make-up; finishing touch van uw Oeteldonkse outfit!

Zoals gezegd staat Oeteldonk voor rood wit geel, voor de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen! Maar carnaval zou carnaval niet zijn als je je niet onderscheidt van deze rood wit gele menigte! Buiten de typisch Oeteldonkse kleding bieden wij u daarom ook de leukste producten om uzelf te onderscheiden van de rest. Deze UV glitter gel biedt u een 2-in-1 effect; een prachtig glitter effect gecombineerd met een waanzinnige UV beleving! Uw Oeteldonkse kleding zal haast verbleken in vergelijking met deze prachtige UV glitter gel!

Oeteldonkstijl biedt Oeteldonkse producten aan met laagste prijsgarantie!

Wij bieden niet alleen de leukste Oeteldonkse kleding en Oeteldonk feestartikelen aan, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland, gegarandeerd! Wij kunnen deze producten dusdanig goedkoop aanbieden omdat we zeer nauw samenwerken met De Horeca Bazaar; een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa.

Vanwege de zeer grootschalige import, creëren we enorme inkoopvoordelen die ervoor zorgen dat de gecreëerde marges weer terug kunnen vloeien naar onze klanten; naar u dus! Het grootschalig importeren van onze Oeteldonkse producten zorgt er ook voor dat we al onze producten en feestartikelen uit voorraad kunnen leveren em zo onze 24-uurs service kunnen garanderen; vandaag uw Oeteldonkse producten voor 15:00 uur bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...