Oeteldonkstijl

UV glow & glitter bodygel - candy pink

Schitterende glow en glitter gel; DE toevoeging voor uw Oeteldonkse outfit!

Oeteldonk is de afgelopen jaren enorm gegroeid in naamsbekendheid. Waar het voorheen vooral Bosschenaren waren die het carnaval in Den Bosch uitbundig vierde, daar is de rest van het land inmiddels ook geïnfecteerd met het Oeteldonk virus! Oeteldonk is dan ook de drukst bezochte carnavalsstad van Nederland!
Oeteldonk staat voor sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Oeteldonk staat ook voor rood wit geel, voor de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Deze producten zijn absoluut noodzakelijk wanneer u goed carnaval wil vieren in de bruisende Bossche binnenstad. Uiteraard bieden wij deze producten aan tegen de laagste prijs van Nederland. Daarnaast bieden wij u ook de leukste toevoegingen aan waarmee u zichzelf kan onderscheiden van de rood-wit-gele massa; deze glow&glitter gel is daar een erg goed voorbeeld van!

Glow & Glitter make up; finishing touch voor uw Oeteldonkse kleding!


Zowel onze glitter make-up lijn als onze UV glow producten lopen als een trein. De professionele kwaliteit in combinatie met de oogverblindende effecten zorgt ervoor dat deze make-up producten erg populair zijn onder onze vrouwelijke klanten. Waar voorheen vooral de festivalgangers veelvuldig gebruik maakte van deze prachtige make up, zijn het nu ook de Oeteldonkers die deze professionele lijn ontdekt hebben. Deze glow & glitter make up zijn een fantastische toevoeging aan uw Oeteldonkse outfit!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.85