Oeteldonkstijl

UV glow & glitter bodygel - champagne pink

Prachtige combinatie van UV glow effect en glitter gel!

Oeteldonk is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Waar carnaval in Oeteldonk voorheen gericht was op de Bosschenaren zelf, is inmiddels ook de rest van Nederland geïnfecteerd met het Oeteldonk virus; van alle uithoeken in Nederland trekken feestgangers naar de Bossche binnenstad om zich onder te dompelen in de gezelligheid en saamhorigheid waar Oeteldonk bekend om staat!
Iets anders waar Oeteldonk bekend om staat is de rood wit gele Oeteldonk sjaal, de boerenkiel met de Oeteldonkse emblemen en natuurlijk alle rood wit gele Oeteldonkse feestartikelen! Wij bieden u het totaalplaatje aan, gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!

Glow&Glitter make up voor een sprankelende Oeteldonkse outfit!


Onze lijn UV glow make up en glitter make-up zijn beide erg populaire make-up lijnen. Deze professionele producten worden ook ingezet tijdens fotoshoots, modellenwerk en door bekende visagisten. Wij maken deze producten beschikbaar voor u.
Het prachtige effect werd als eerste opgepakt door de vrouwelijke festivalgangers waarbij bijna iedereen in bezit was van de UV en/of glitter make-up. Deze populariteit heeft zich hard doorgezet en inmiddels zijn de producten ook erg in trek bij het Oeteldonkse uitgaanspubliek. Met deze glow&glitter make-up bent u een ware eyecatcher in de Bossche binnenstad!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.85