Oeteldonkstijl

UV glow & glitter bodygel - ice blue

Deze UV glow&glitter gel is DE aanvulling op uw Oeteldonkse outfit!

Oeteldonk is de afgelopen uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Tot een aantal jaar terug werd carnaval in Den Bosch vooral gevierd door mensen uit Den Bosch en omstreken, dat is inmiddels veranderd. Vanuit alle uithoeken van Nederland trekken feestvierders richting Oeteldonk. Niet voor niets is Oeteldonk de meest populaire carnavalsstad van Nederland!
Oeteldonk staat voor sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Oeteldonk staat voor rood-wit-geel, voor de Oeteldonk sjaal, Oeteldonkse emblemen en gekkigheid. Wij bieden het totale Oeteldonkse pakket aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Uv glow&glitter gel is de ultieme toevoeging aan uw Oeteldonkse outfit!


Deze glow&glitter gel is ontzettend populair onder het uitgaanspubliek. Vooral ook in het festivalseizoen is deze make-up niet aan te slepen. Ook tijdens carnaval wordt deze UV glow&glitter make-up gezien als de ultieme finishing touch aan de Oeteldonkse outfit.
Deze professionele producten worden gebruikt door professionele visagisten, fotografen en modeshows. Wij maken dit prachtige product ook beschikbaar voor u als consument!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
4.85