Oeteldonkstijl

UV glow & glitter bodygel - mint green

Geef uw Oeteldonkse kleding extra glans met deze UV glow&glitter gel!

Carnaval in Den Bosch is ontzettend populair. De tijd dat alleen Bosschenaren tijdens Oeteldonk in de binnenstad staan, ligt al erg lang achter ons. Oeteldonk is hot! Niet voor niks trekt Oeteldonk de meeste feestvierders van alle carnavalssteden. Als echte Bosschenaren zijn wij trotss op Oeteldonk.
Carnaval in Den Bosch staat voor de ultieme gezelligheid, sfeer en saamhorigheid. Iedereen draagt de Oeteldonk sjaal, de boerenkiel of colbertje met de Oeteldonkse emblemen en iedereen staat met elkaar in de polonaise. Voor een volledige Oeteldonkse outfit met toebehoren bent u absoluut aan het juiste adres!

UV glow&glitter make-up; ultieme toevoeging op uw Oeteldonkse outfit!


Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen absolute basisingrediënten voor een geslaagd feest in Oeteldonk. Bij veel horecagelegenheden wordt er zelfs op deze items geselecteerd! Zorg daarom dat je deze in ieder geval aangeschaft hebt. Daarnaast wil je je natuurlijk ook onderscheiden van de rood-wit-gele menigte.... Je wil opvallen tijdens carnaval. Dan is deze mint groene UV glow & glitter gel het perfecte product voor u. Het geeft al een prachtig neon glitter effect in regulier daglicht, maar wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht..... WAUW! Dan bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
4.85