Oeteldonkstijl

UV glow & glitter bodygel - peach Paradise

Prachtige combinatie van UV en glitter make up!

Carnaval in Den Bosch is een feest dat je zeker een keer in je leven mee hebt moeten maken, het is werkelijk uniek in de wereld. Waar carnaval in Oeteldonk vroeger vooral voor mensen in en rondom Den Bosch was, daar loopt inmiddels heel Nederland uit om zich te mengen in het Oeteldonkse feestgedruis! Het is dan ook niet voor niets dat Oeteldonk de meest populaire carnavalsstad van Nederland is.
Iedereen die al eens in Oeteldonk geweest is, weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen traditioneel gezien bijna heilig zijn. Deze must haves bieden we dan ook aan tegen de laagste prijs van Nederland. Echter bieden we ook de perfecte producten om u net dat beetje te onderscheiden van de rest van de menigte. Deze UV glitter gel is een van onze absolute hardlopers!

Voeg glitters en een oogverblindend UV effect toe aan uw Oeteldonkse outfit!


Deze glow & glitter gel is geschikt om aan te brengen op lichaam en gezicht. Deze professionele gel wordt gebruikt door bekende visagisten, belangrijke fotoshoots en aangebracht op modellen op de rode loper. Wij maken dit prachtige product beschikbaar voor de consument. Deze body gel biedt een 2-in-1 effect: zowel een prachtig glitter effect als een oogverblindend UV effect wanneer u in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht. Met deze prachtige glitter UV gel bent u zonder twijfel het stralende middelpunt in Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
4.85