Oeteldonkstijl

UV glow & glitter bodygel - sherbert lemon

Combinatie van UV glow effect en glitter maakt uw Oeteldonk outfit helemaal compleet!

Carnaval in Den Bosch is iets wat op je Bucketlist moet staan, of eigenlijk wat je al van je bucketlist hebt moeten kunnen schrappen. Het carnavalsfeest in Oeteldonk is ongeëvenaard in de wereld, iets waar we als echte Bosschenaren ontzettend trots op zijn. Het is niet voor niets dat Oeteldonk de best bezochte carnavalsstad van Nederland is.
Wanneer je het aandurft om de Bossche binnenstad te bezoeken tijdens carnaval, dan is het eigenlijk noodzakelijk om in ieder geval voorzien te zijn van de rood-wit-gele Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen erop. Naast deze basisproducten is het leuk om jezelf te onderscheiden van de enorme Oeteldonkse menigte, daarvoor is deze glow en glitter gel perfect!

Glow&Glitter gel voor een oogverblindend mooie Oeteldonk outfit!


Onze UV glow make-up en glitter make-up zijn beide erg in trek bij onze vrouwelijk klanten. Het is dan ook niet gek dat de combinatie van deze twee pracht producten een van de best verkopende producten van deze webshop is. Deze gele glow & glitter gel wordt gebruikt door professionele visagisten, fotografen en ook wordt deze gel aangebracht op werelds bekendste modellen op de rode loper. Wij zijn dan ook zeer trots dat we deze make-up producten toe hebben kunnen voegen aan onze webshop.
Met deze glow&glitter gelbent u letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt in het Oeteldonkse feestgeweld!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.85