Oeteldonkstijl

Oplichtende lippenstift onder UV licht; finishing touch voor uw Oeteldonkse outf

Deze UV glow lippenstift licht prachtig op onder een Blackligt of ander type UV licht. Deze lippenstift geeft uw Oeteldonkse outfit direct een uniek karakter!

Oeteldonk is een begrip aan het worden in uitgaand Nederland! Waar het voorheen vooral de Bosschenaren zelf waren die zich in het Oeteldonkse feestgedruis stortte, daar weet de rest van Nederland inmiddels ook de wegen richting het mooie Oeteldonk erg goed te vinden! Oeteldonk is niet voor niets de meest populaire carnavalsstad van Nederland! Wanneer je carnaval gaat vieren in Den Bosch, zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen een absolute must, Oeteldonkse kleding is onmisbaar, deze producten zijn bijna heilig! Echter is carnaval ook een feest waar je je kan (en eigenlijk zelfs moet) onderscheiden van de menigte. Dat is ook de reden dat wij de leukste party gadgets verkopen zodat u op een unieke manier de Oeteldonkse straten op kan!

Hoe werkt deze UV glow lippenstift?

Deze prachtige UV glow lippenstift is afkomstig uit de PaintGlow fabriek in Engeland. Al onze UV glow producten worden volledig cosmetisch getest en voldoen daarmee aan alle Europese eisen ten aanzien van cosmetica. De UV glow lippenstift is, zoals een normale lippenstift, makkelijk aan te brengen op de lippen. De mooie neon kleur zorgt ervoor dat de kleur al zeer opvallend is, ook in regulier daglicht. Wanneer de UV glow lippenstift in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.... Wauw! Dan licht de lippenstift prachtig op en geeft het een uitermate gaaf effect. De horecagelegenheden in Oeteldonk zijn veelal voorzien van deze UV lichten waardoor u met deze UV lippenstift absoluut de show zal stelen!

UV lippenstift; DE aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval in Den Bosch staat natuurlijk voor rood-wit-geel, maar zeker ook voor gekkigheid! Dat is de reden dat deze UV glow lippenstift zo ontzettend populair is onder de carnavalsvierders. Je kunt je op een makkelijke manier onderscheiden van de Oeteldonkse menigte! Tijdens het festivalseizoen loopt deze UV glow lippenstift al ontzettend goed. Maar ook in tijden van carnaval nemen onze vrouwelijke klanten deze UV glow lippenstift erg vaak mee in het winkelmandje.

Oeteldonkstijl in samenwerking met De Horeca Bazaar

Wij verkopen onze Oeteldonkse feestartikelen altijd tegen de laagste prijs van Nederland. Dat geldt ook voor onze overige feestartikelen en natuurlijk ook voor deze UV glow lippenstift. Deze laagste prijs kunnen wij altijd garanderen vanwege onze zeer nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar; een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. De Horeca Bazaar richt zich op grote schaal op confetti kanonnen, ballonnen, hawaii slingers en bijvoorbeeld ook glow sticks!
Vanwege het feit dat we onze feestartikelen enorm grootschalig importeren, creëren we enorme inkoopvoordelen die we weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus!
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze feestartikelen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 15:00 uur uw Oeteldonkse producten voor 15:00 uur bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...