Oeteldonkstijl

UV Neon lippenstift - blauw

Blauwe UV lippenstift maakt uw Oeteldonkse outfit compleet!

Het vieren van carnaval is hot! Waar deze traditie voorheen vooral gevierd werd door mensen in het Zuiden van het land, daar wordt carnaval tegenwoordig veel breder opgepakt. Vooral veel gasten uit de Randstad en Utrecht trekken richting de typische carnavalssteden om zich te mengen in dit ultieme feestgedruis! De meest populaire stad tijdens carnaval is 's-Hertogenbosch, tijdens dagen van carnaval ook wel Oeteldonk genoemd. De rood-wit-gele kleuren van Oeteldonk komen overal in terug, in de feestartikelen, in de kleding en in de accessoires. Ben je van plan om het ultieme feest in Oeteldonk aan te gaan? Zorg dat je je op de juiste manier voorbereid!

Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze blauwe UV lippenstift!


Wie al eens carnaval heeft gevierd in Oeteldonk weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen absolute must haves zijn voor een geslaagde carnaval. Iedereen in de straten en in de kroegen draagt deze typisch Oeteldonkse accessoires. Het wordt zelfs steeds lastiger om de Bossche horecagelegenheden in te komen zonder de rood-wit-gele sjaal en het typische Oeteldonkse jasje.
Maar je wil natuurlijk niet precies dezelfde outfit dragen als alle anderen! Het is toch carnaval, waar gek nog niet gek genoeg is. Daarom bieden wij u leuke en unieke toevoegingen aan uw Oeteldonkse kleding, om zo uw outfit net wat meer bijzonder te maken. Zo is deze blauwe neon UV lippenstift zeer populair onder de vrouwelijke Oeteldonkers. De neon blauwe lippenstift geeft een zeer opvallend effect in regulier daglicht en licht prachtig op wanneer het in aanraking komt met UV licht. Stand out from the crowd in Oeteldonk met deze waanzinnig oplichtende UV lippenstift!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"