Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Neon lippenstift - groen

Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze groene UV lippenstift!

Beschrijving

Carnaval is een feest dat staat voor gezelligheid, gemoedelijkheid en saamhorigheid. Iedereen staat met elkaar te zingen, dansen en biertjes te drinken in de straten en de kroegen. Waar deze ultieme gezelligheid vroeger nog vooral werd gevierd door het Zuidelijke deel van Nederland, daar is carnaval inmiddels een nationaal begrip. Van alle delen van het land komen feestgangers naar de carnavalssteden toegestroomd. De meest populaire bestemming van deze feestvierders is Den Bosch, tijdens carnaval ook wel Oeteldonk genoemd. De kledingdracht in Oeteldonk is redelijk straight forward; rood-wit-geel is het devies! De Oeteldonk sjaal en de Oeteldonkse emblemen vormen de absolute basis voor je Oeteldonkse outfit. Maar je wil natuurlijk meer, je wil opvallen in de Oeteldonkse menigte!

Oplichtende UV lippenstift; DE opvallende toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!


Zoals gezegd is de basis van de Oeteldonkse kleding de twee absolute basisproducten, uiteraard ook te koop op Oeteldonkstijl. Maar carnaval zou carnaval niet zijn als het allemaal over de top gaat. Daarom geven we je de mogelijkheid om je Oeteldonkse kleding net die extra finishing touch te geven, net datgene dat zorgt dat je opvalt in de enorme feestende mensenmassa! Onder de vrouwelijke Oeteldonkers is deze neon groene UV lippenstift een absolute hardloper. De fel groene lippenstift geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar je begint pas echt letterlijk en figuurlijk te shinen wanneer je met deze UV lippenstift in een UV licht komt te staan. In combinatie met de typisch Oeteldonkse kleding ben je dan klaar om je te storten in het Oeteldonkse feestgedruis!

Details

Deze UV lippenstift heeft de volgende kenmerken:

- Geproduceerd in Engeland
- Opvallend neon effect in daglicht, licht waanzinnig op in UV licht
- Professionele kwaliteit
- Laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.