Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Neon lippenstift - oranje

Maak uw carnaval in Oeteldonk compleet met deze UV lippenstift!

Beschrijving

Carnaval is een feest voor iedereen; van jong tot oud. waar carnaval in het verleden voor gevierd werd door feestgangers uit het Zuiden van het land, daar is inmiddels heel Nederland overtuigd van het geweldige carnavalsfeest, Vooral veel feestgangers uit Utrecht en de Randstad trekken richting de carnavalssteden om zich te mengen in het ultieme feestgedruis. De meest populaire carnavalsbestemming is Den Bosch, in dagen van carnaval ook wel Oeteldonk genoemd. In Oeteldonk is het erg belangrijk om je op de juiste manier te kleden. Zo zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen bijna heilig. Iedereen loopt ermee en het is ook bijna een must om je op deze manier te kleden. Maar natuurlijk wil je jezelf ook een beetje kunnen onderscheiden van de rest, daar zorgen wij van Oeteldonkstijl.nl wel voor!

Onderscheid je in Oeteldonk met deze oranje UV lippenstift!


Zoals gezegd is de basis voor uw Oeteldonkse outfit uiteraard de rood-wit-gele sjaal in combinatie met het jasje met Oeteldonkse emblemen. Buiten deze basis accessoires wil je je natuurlijk kunnen onderscheiden van de menigte. Onder de vrouwelijke Oeteldonkers is deze oranje UV lippenstift enorm populair. Vanwege de neon kleur geeft de lippenstift al een zeer opvallend effect in regulier daglicht. Maar het echte waanzinnige effect ontstaat wanneer deze UV lippenstift in aanraking komt met UV licht. De oranje lippenstift licht prachtig op en geeft een prachtig effect. Zorg voor het ultieme onderscheidende effect met deze neon UV lippenstift!

Details

Deze UV lippenstift heeft de volgende kenmerken:

- Geproduceerd in Engeland
- Opvallend neon effect in daglicht, licht waanzinnig op in UV licht
- Professionele kwaliteit
- Laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.