Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Neon lippenstift - rood

Oplichtende UV lippenstift voor een onvergetelijke carnaval!

Beschrijving

Carnaval is een feest van gezelligheid, sfeer en saamhorigheid. Carnaval is echter ook een feest van extremen. Alles kan en alles mag, bijna alles dan ;-) Het carnavalsfeest wordt steeds breder opgepakt in Nederland. Waar het voorheen vooral een feest was voor de inwoners van Noord-Brabant en Limburg, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met het carnavalsvirus. De carnavalsstad die het meeste bezoekers van buitenaf trekt is Den Bosch. Deze stad staat in tijden van carnaval ook wel bekend als Oeteldonk. Vooral feestgangers uit de Randstad en Utrecht weten de weg richting het mooie Oeteldonk inmiddels goed te vinden. Ga je het ultieme feest aan in Oeteldonk? Zorg dan dat je goed voorbereid op pad gaat!

Oplichtende UV lippenstift; DE finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding!


Wanneer je carnaval in Oeteldonk meegemaakt hebt, dan weet je wat de basisaccessoires zijn; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen. Deze onderdelen zijn absoluut de basis van uw Oeteldonkse outfit. Zonder deze basisaccessoires is het zelfs lastiger om de horecagelegenheden binnen te komen. Maar ok, carnaval is en blijft een feest van extremen, je wil natuurlijk ook opvallen. Daar zorgt Oeteldonkstijl wel voor.
Deze oplichtende neon lippenstift is daarvoor het ultieme voorbeeld. Wellicht het meest populaire product voor de dames als toevoeging op hun Oeteldonkse kleding. Deze rode neon lippenstift heeft een opvallende neon kleur in regulier daglicht, maar licht prachtig op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht. Met deze neon UV lippenstift wordt u de meest stralende feestganger in Oeteldonk!

Details

Deze UV lippenstift heeft de volgende kenmerken:

- Geproduceerd in Engeland
- Opvallend neon effect in daglicht, licht waanzinnig op in UV licht
- Professionele kwaliteit
- Laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.