Oeteldonkstijl

UV glow stiften voor een unieke outfit in Oeteldonk!

Onze prachtige UV stiften geven uw Oeteldonkse kleding een unieke twist!

Carnaval staat bekend vanwege zijn gezelligheid en gemoedelijkheid. Maar uiteraard ook vanwege de gekkigheid. Met carnaval kan en mag bijna alles. De meest populaire carnavalsstad voor feestvierders van buiteaf is Oeteldonk (dat is de naam die Den Bosch krijgt met carnaval). Mensen die ooit carnaval gevierd hebben in Oeteldonk weten dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen bijna heilig zijn wanneer je de bruisende binnenstad van Den Bosch op gaat zoeken. Echter is en blijft het zeer belangrijk om je te onderscheiden van de Oeteldonkse menigte.... wij bieden daarvoor de leukste en meest unieke producten.

Hoe werken deze UV glow stiften precies?

Onze UV glow stiften zijn geproduceerd in Engeland en worden cosmetisch getest. Dat is ook de reden dat deze UV glow producten zo uniek zijn; ze zijn geschikt voor lichaam en gezicht. De stiften geven u de mogelijkheid om zeer gedetailleerde tekeningen te maken op uw lichaam; hartjes, tekeningen of zelfs teksten. Vanwege de neon kleuren geven deze stiften al een zeer opvallend effect in regulier daglicht. Echter wanneer deze UV stift in aanraking komt met UV licht of een ander type Blacklight, dan licht de UV stift prachtig op en geeft het absolute WOW effect! Op deze manier bent u het absolute lichtpunt in de bruisende binnenstad van Oeteldonk!

UV glow stiften als perfecte toevoeging op uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval staat natuurlijk voor gekkigheid, je wil jezelf onderscheiden van de rest. Echter zijn de oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse embleempjes een absolute must voor een goede carnaval in Oeteldonk. Daarom is het belangrijk om je buiten deze absolute must have op een creatieve manier te onderscheiden van de grote hoop. Daar zijn deze UV glow stiften perfect voor. Het effect wanneer u in aanraking komt met UV lichten is oogverblindend, het is prachtig! De horecagelegenheden in Oeteldonk zijn vaak voorzien van UV lichten, daar komt u dus perfect naar voren!
Onze UV glow producten waren al enorm in trek tijdens het festivalseizoen en ook tijdens carnaval is de vraag naar deze oplichtende UV make-up ongekend groot!

UV stiften tegen de laagste prijs vanwege samenwerking met De Horeca Bazaar!

Deze UV stiften zijn ongekend populair in de uitgaanswereld. De UV stiften worden bijvoorbeeld gebruikt voor Halloween feesten, glow in the dark feesten of Full moon parties. Voor onze UV make-up en UV glow verf werken wij samen met De Horeca Bazaar; een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa.
Vanwege de enorm grootschalige import kunnen wij de producten tegen uitermate goede condities inkopen en u daarmee dus de laagste prijs garanderen op onze unieke feestartikelen.
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren via De Horeca Bazaar is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service garanderen. Vandaag uw Oeteldonkse kleding en feestartikelen online bestellen is de volgende werkdag al in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...