Oeteldonkstijl

Neon UV paintliner - neon blauw

Prachtige UV make-up als aanvulling op uw Oeteldonkse outfit!

Oeteldonk is een feest voor jong en oud, klein en groot..... een feest voor iedereen! Oeteldonk staat voor samen een biertje drinken, met zn allen in de polonaise, iedereen is gelijk in Oeteldonk. Oeteldonk staat voor rood, wit, geel, voor de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen. Maar Oeteldonk staat ook voor gek doen en jezelf onderscheiden van de menigte. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de typisch Oeteldonkse kleding. Maar zeker ook voor de producten waarmee u uzelf kan onderscheiden van de rest!

Maak uw Oeteldonkse outfit compleet met deze UV paintliners!


Wanneer u carnaval komt vieren in Oeteldonk, bent u uiteraard voorzien van de Oeteldonkse sjaal, de Oeteldonkse embleempjes en andere rood wit gele accesssoires. Maar u wil uzelf ook onderscheiden van de enorme menigte. Dat kan met deze prachtige UV make-up! Met deze stift is het erg makkelijk om tekeningen, figuurtjes of teksten aan te brengen op lichaam en gezicht. De stift geeft al een felle neon kleur van zichzelf, maar licht prachtig op onder UV verlichting en Blacklight. Met deze UV paintliners bent u sowieso het stralende middelpunt van Oeteldonk!
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."