Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Neon uv paintliner - Neon geel

Leuke aanvulling op uw oeteldonkse outfit; gele UV paintliners!

Beschrijving

Oeteldonk is een enorm volksfeest dat ieder jaar groter en groter wordt. De stad barst uit zijn voegen vanwege de enorme populariteit van dit immense festival. Iedereen loopt samen op de straat, in de polonaise en iedereen drinkt een biertje met elkaar. Gemoedelijker kan het bijna niet. Deze perfecte sfeer en omgangsnormen maken carnaval in Oeteldonk ook een uniek feest in de wereld. Carnaval in Oeteldonk staat voor rood wit geel, voor de Oeteldonkse emblemen en natuurlijk de prachtige Oeteldonk sjaal. Maar Oeteldonk zou oeteldonk niet zijn, als je jezelf ook wat zou moeten onderscheiden van de menigte. Daarvoor hebben we deze prachtige UV paintliners opgenomen in het assortiment!

Gele UV paintliners geven net dat extras aan uw Oeteldonkse outfit!


Zoals gezegd staat Oeteldonk bekend vanwege de prachtige rood wit gele accessoires. Maar iedereen is ook bezig om zichzelf te onderscheiden van de enorme menigte. Dat kan met de leuke toevoegingen voor uw Oeteldonkse kleding die wij u bieden. Zo is deze oplichtende UV paintliner een heel mooi voorbeeld van hoe makkelijk het is om voor een lage prijs enorm op te vallen. De UV paintliner geeft en opvallende neon kleur in regulier daglicht, maar wanneer het eenmaal in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.... Wauw! Met deze UV paintliner bent u gegarandeerd het stralende middelpunt in Oeteldonk!

Details

Deze UV paintliners hebben de volgende eigenschappen:

- Cosmetisch getest, voldoet aan alle cosmetica eisen
- Geproduceerd in Engeland
- Neon kleur in regulier daglicht, prachtig oplichtend onder UV lamp of Blacklight
- Laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.