Oeteldonkstijl

Neon UV paintliner - neon groen

Prachtige groene UV make-up stick voor een stralende carnaval in Oeteldonk!

Oeteldonk is een traditie. Oeteldonk staat voor gezelligheid, voor de ultieme sfeer en ongekende gemoedelijkheid. Oeteldonk staat voor rood wit geel, samen in de polonaise en bier drinken met mensen die je nog nooit gezien hebt. Wij zijn dan ook zeer trots om Oeteldonker te mogen zijn. Wij bieden dan ook de echte Oeteldonkse producten aan tegen de laagste prijs van Nederland. Met ons assortiment kun je je helemaal onderdompelen in dit ultieme feest. Deze UV paintliners vormen de finishing touch op uw Oeteldonkse outfit!

Prachtige groene UV paintliners voor een mega opvallend effect in Oeteldonk!


Wanneer je naar Oeteldonk gaat; ben je voorzien van de Oeteldonk sjaal, het jasje met de Oeteldonk emblemen en andere rood wit gele accessoires. Maar je wil jezelf natuurlijk ook onderscheiden van de enorme menigte. Dat kan nu! Met deze prachtige UV paintliners maakt u van uw gewone Oeteldonkse outfit een geweldige, oplichtende, Oeteldonks pak! Met deze unieke make-up stiften is het erg makkelijk om tekeningen of prachtige kunstwerken op uw huid aan te brengen. De neon kleur geeft al een opvallend effect in regulier daglicht, en lichten prachtig op in Blacklight of ander type UV licht.
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."