Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Neon uv paintliner - Neon magenta

Prachtig oplichtende UV make-up stiften!

Beschrijving

Oeteldonk staat voor het doen van een biertje met wildvreemde, met de gehele kroeg in de polonaise en dansen tot in de vroege uurtje. Oeteldonk staat voor gezelligheid, sfeer en de ultieme vorm van gemoedelijkheid. Oeteldonk staat voor rood-wit-geel, de Oeteldonk sjaal en natuurlijk het typisch Oeteldonkse jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar Oeteldonk staat ook voor het onderscheiden van jezelf ten opzichte van de enorme menigte in Oeteldonk. Wij bieden u zowel de typisch Oeteldonkse producten als de leukste en meest unieke toevoegingen om uzelf te onderscheiden.

UV paintliners als finishing touch op uw Oeteldonkse outfit!


Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse embleempjes bijna heilig wanneer je carnaval komt vieren in het prachtige Oeteldonk. Maar het is natuurlijk het leukste dat je jezelf kan onderscheiden van de menigte. Dat je uniek bent in de massa. Ook daarvoor bieden wij u de leukste feestartikelen en toevoegingen voor uw Oeteldonkse outfit. Deze UV make-up stift was al HET ultieme product tijdens het festivalseizoen, nu is het ook ontdekt door de carnavalsgangers. Met deze UV make-up stift vormt u letterlijk het stralende middelpunt binnen Oeteldonk!

Details

Deze paintliners hebben de volgende eigenschappen:

- Cosmetisch getest, geproduceerd in Engeland
- Geschikt voor lichaam en gezicht
- Laagste prijsgarantie
- Opvallende neon kleur in regulier daglicht, prachtig oplichtend in UV verlichting
- Deze UV paintliner heeft de kleur magenta

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.