Oeteldonkstijl

Neon UV paintliner - neon oranje

Prachtige UV paintliners als finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!

Carnaval in Den Bosch is een van de meest legendarische feesten ter wereld. De Oeteldonkse hype wordt jaarlijks groter en groter en steeds meer feestvierders trekken richting de prachtige Bossche binnenstad om deel te nemen aan dit jaarlijkse mega event! Oeteldonk is dan ook verreweg de meest populaire bestemming van alle carnavalssteden in Nederland. Hordes feestvierders vanuit alle uithoeken van het land trekken richting Den Bosch om deel te nemen aan dit ultieme feest. Wanneer je de Oeteldonkse binnenstad in trekt, ben je bijna verplicht om de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen te dragen. Daarnaast bieden we de leukste toevoegingen op uw Oeteldonkse kleding!

Neon Uv Paintliners vormen de finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding!


Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze prachtige neon UV verf. De verf is al zeer opvallend in regulier daglicht en licht daarnaast prachtig op onder een Blacklight of ander type UV licht. Met deze make-up pen is het makkelijk mogelijk om tekeningen, versieringen of zelfs teksten aan te brengen op het lichaam of gezicht. Deze UV make-up stiften zorgen ervoor dat u het stralende middelpunt bent van ieder evenement! Zeer populair tijdens het festivalseizoen en inmiddels is het carnavalspubliek ook een fervent afnemer.
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."