Oeteldonkstijl

Neon UV paintliner - neon paars

Stand out from the rood wit gele crowd met deze prachtige UV make up stift!

Oeteldonk is het epicentrum van carnaval. Oeteldonk is dan ook de meest populaire carnavalsstad van alle carnavalssteden. Feestgangers uit Utrecht en de Randstad trekken massaal richting het bruisende Oeteldonk om dit jaarlijkse mega spektakel mee te kunnen maken. Jong en oud, klein en groot; alles en iedereen maakt deel uit van de Oeteldonk familie. Wildvreemde staan met elkaar in de polonaise en iedereen staar met elkaar biertjes te drinken. Oeteldonk is het absolute hoogtepunt van gemoedelijkheid. Wanneer u carnaval komt vieren in Oeteldonk, bent u uiteraard in het bezit van de rood wit gele Oeteldonk sjaal en het jasje met de typisch Oeteldonk emblemen, echter bent u ook opzoek naar de leukste producten waarmee u uzelf kan onderscheiden van de enorme mensenmassa.

Perfectioneer uw Oeteldonkse kleding met deze prachtige paarse UV paintliner!


Deze UV make-up stift geeft net dat extra zetje aan uw Oeteldonkse outfit! De neon kleur geeft een opvallend effect in regulier daglicht. Maar wanneer de UV stift in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV verlichting.... WAUW! U bent letterlijk het stralende middelpunt op de Bossche straten en in de Oeteldonkse horeca. Deze UV make-up stift creëert het absolute Wow effect!
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."