Oeteldonkstijl

Neon UV paintliner - neon rood

Deze UV make-up stift is de finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!

Feest in Oeteldonk is ongekend, de sfeer is prachtig en iedereen staat met elkaar te feesten en biertjes te drinken in de straten van Oeteldonk. Oeteldonk staat voor rood-wit-geel, voor het oneindig feesten met onbekende en in de polonaise lopen met de gehele kroeg! Oeteldonk is een prachtige traditie. In deze traditie mag de traditionele Oeteldonk kleding uiteraard niet ontbreken, met de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen voorop! Uiteraard is het ook belangrijk om jezelf te onderscheiden van de enorme rood wit gele mensenmassa. Ook daarvoor bieden wij de leukste producten met deze prachtige UV paintliners!

UV paintlinders maken uw Oeteldonkse outfit uniek!


Zoals gezegd staat Oeteldonk voor rood wit geel, de gebreide Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen. Maar natuurlijk staat carnaval, en Oeteldonk in het bijzonder, voor jezelf onderscheiden van de immense rood-wit-gele menigte. Dat kan prima met deze UV paintliners; ze geven een neon effect in regulier daglicht en lichten prachtig op wanneer ze in aanraking komen met een Blacklight of ander type UV verlichting. Met deze oplichtende UV paintliner bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."