Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Neon uv paintliner - Neon rood

Deze UV make-up stift is de finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!

Beschrijving

Feest in Oeteldonk is ongekend, de sfeer is prachtig en iedereen staat met elkaar te feesten en biertjes te drinken in de straten van Oeteldonk. Oeteldonk staat voor rood-wit-geel, voor het oneindig feesten met onbekende en in de polonaise lopen met de gehele kroeg! Oeteldonk is een prachtige traditie. In deze traditie mag de traditionele Oeteldonk kleding uiteraard niet ontbreken, met de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen voorop! Uiteraard is het ook belangrijk om jezelf te onderscheiden van de enorme rood wit gele mensenmassa. Ook daarvoor bieden wij de leukste producten met deze prachtige UV paintliners!

UV paintlinders maken uw Oeteldonkse outfit uniek!


Zoals gezegd staat Oeteldonk voor rood wit geel, de gebreide Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar natuurlijk staat carnaval, en Oeteldonk in het bijzonder, voor jezelf onderscheiden van de immense rood-wit-gele menigte. Dat kan prima met deze UV paintliners; ze geven een neon effect in regulier daglicht en lichten prachtig op wanneer ze in aanraking komen met een Blacklight of ander type UV verlichting. Met deze oplichtende UV paintliner bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Details

Deze UV paintliners hebben de volgende eigenschappen:

- Cosmetisch getest en geproduceerd in Engeland
- Laagste prijsgarantie
- Voor 15:00 uur bestellen = de volgende werkdag in huis
- Neon kleur in regulier daglicht, prachtig oplichtend onder UV lamp
- Deze UV paintliners hebben de kleur rood

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.