Oeteldonkstijl

Prachtig oplichtende UV verf voor lichaam en gezicht; finishing touch voor uw Oe

Deze verf licht prachtig op wanneer het in aanraking komt met UV licht of een ander type blacklight. Met deze UV glow make-up steelt u de show in de Oeteldonkse horecagelegenheden!

Carnaval is onwijs populair geworden de afgelopen jaren. Waar carnaval voorheen vooral gericht was op mensen uit het Zuiden van het land, daar is tegenwoordig ook de rest van Nederland geïnfecteerd geraakt met het carnavals virus. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestgangers naar de carnavalssteden om zich te mengen in dit ultieme feestgedruis. Oeteldonk (de naam van Den Bosch in tijden van carnaval) heeft daarbij absoluut de meeste aantrekkingskracht op de mensen van buitenaf. Carnaval in Oeteldonk is een unieke belevenis, een ongeëvenaard spektakel! Uiteraard moet je Oeteldonk voorzien zijn van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen. Echter bieden wij daarnaast ook de leukste producten zodat u zich kan onderscheiden van de mensen massa in Oeteldonk! Deze UV glow verf en make-up is onwijs populair onder onze klanten.

Hoe werkt deze UV glow verf precies?

Deze UV glow verf is geproduceerd in Engeland en voldoet aan alle voorgeschreven cosmetica eisen. Het product is dus getest als zijnde cosmetica en daarmee geschikt voor lichaam en gezicht. de verf is makkelijk aan te brengen, met uw vinger of wellicht met een penseel voor fijnere lijntjes of teksten. Deze tubes bevatten 10ml UV verf. Wanneer u de UV verf op uw gezicht en lichaam heeft, en u loopt ermee in een UV lamp of ander type Blacklight, dan licht de verf prachtig op. Op deze manier bent u letterlijk en figuurlijk het lichtpuntje in de Oeteldonkse horecagelegenheden.

Waarom deze UV verf als toevoeging op uw Oeteldonkse kleding?

Wanneer u carnaval komt vieren in het bruisende Oeteldonk, bent u uiteraard in het bezit van de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Deze Oeteldonkse kleding is bijna heilig voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk. Maar daarnaast wil u niet zoals elke andere Oeteldonker door de straten of over de mert lopen, u wil u ook onderscheiden van de menigte. Dat kan perfect met deze UV glow verf, die geschikt is voor zowel lichaam als gezicht!

Oeteldonkstijl in samenwerking met De Horeca Bazaar!

Wij bieden onze Oeteldonkse kleding en Oeteldonkse feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dat kan omdat wij, in combinatie met onze importpartner De Horeca Bazaar, zeer grootschalig inkopen. De Horeca Bazaar is een van de grootste importeurs van feestartikelen in Europa. Vanwege de zeer grootschalige import importeren wij onze Oeteldonkse kleding zeer efficiënt.
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze Oeteldonkse kleding is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw Oeteldonkse producten vandaag voor 15:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...