Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Face&bodypaint - Baby blauw

Oplichtende UV verf; DE aanvulling op uw Oeteldonkse pak!

Beschrijving

Carnaval staat voor "over the top"; niets is gek genoeg! Hordes feestvierders stromen de straten en de kroegen in van de bekende carnavalssteden. Waar in het verleden vooral het Zuidelijke gedeelte van het land bekend was met deze traditie, daar is inmiddels het hele land besmet geraakt met het carnavals virus. Vooral vanuit de Randstad en Utrecht weten de gasten de wegen richting het Zuiden heel goed te vinden. De stad die de meeste gasten van buitenaf aantrekt is Den Bosch, met carnaval wordt Den Bosch omgedoopt tot Oeteldonk. Oeteldonk kent met de rood-wit-gele Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen een vrij traditionele manier van kleden, echter ook in Oeteldonk geldt dat het altijd gekker kan!

UV gezichtsverf baby blauw; een unieke toevoeging aan uw Oeteldonkse pak!


U bent bekend met de kleding zoals die in Oeteldonk gedragen wordt, helemaal goed! De Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen zien we echt door alle straten en in alle kroegen. Iedereen loopt met deze typisch Oeteldonkse kleding. Nu is het dus zaak om toch een beetje op te vallen tussen al deze carnavalsvierders die hetzelfde gekleed gaan. Met deze UV lichaams- en gezichtsverf kun je jezelf fantastisch onderscheiden van de menigte. De verf geeft al een mooi effect in regulier licht. Maar wanneer de UV verf in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht...... WAUW! De verf licht dan prachtig op op uw lichaam of gezicht. U bent dan letterlijk het lichtpuntje in Oeteldonk!

Details

Deze UV verf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Voldoet aan alle eisen met betrekking tot cosmetica
- Geschikt voor gezicht en lichaam
- Laagste prijsgarantie
- Een tube heeft een inhoud van 10ml
- Mooie blauwe kleur in regulier daglicht, licht prachtig op in UV verlichting

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.