Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Face&bodypaint - Neon geel

UV verf is de ideale aanvulling op uw Oeteldonkse outfit!

Beschrijving

Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt tijdens de dagen van carnaval. In Oeteldonk is niks gek genoeg. Dat is ook de reden dat carnaval in Oeteldonk razend populair is in Nederland. Waar het zich voorheen vooral concentreerde op het Zuidelijke deel van Nederland, daar heeft de carnavals hype inmiddels heel Nederland te pakken! Oeteldonk is de drukst bezochte carnavalsstad door mensen van buitenaf. Vooral Randstedelingen en mensen uit Utrecht weten de weg naar Oeteldonk goed te vinden. Je moet deze gekte ooit meegemaakt hebben om de omvang te kunnen inbeelden.

Gele UV verf voor lichaam en gezicht!


Waar carnaval bij veel mensen bekend staat als verkleedfeest, daar is dat in Oeteldonk een stuk minder. Oeteldonkers gaan wel verkleed maar dan in de traditionele Oetelonkse kleding; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen zijn de basisingrediënten en worden aangevuld met (veelal) rood-wit-gele accessoires; dat zijn nl de kleuren van Oeteldonk! Het leuke is dat tijdens carnaval niks te gek is. Daarom is het leuk om buiten je outfit, ook jezelf te versieren. dat kan nu met deze neon gele UV verf. De verf heeft een zeer felle kleur geel in regulier daglicht, en licht prachtig op wanneer de verf in aanraking komt met UV licht of een ander type Blacklight! Met deze gele UV verf ben jij letterlijk het stralend middelpunt van Oeteldonk!

Details

Deze UV verf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Voldoet aan alle eisen met betrekking tot cosmetica
- Geschikt voor gezicht en lichaam
- Laagste prijsgarantie
- Een tube heeft een inhoud van 10ml
- Neon kleur in regulier daglicht, licht prachtig op in UV verlichting

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.