Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Face&bodypaint - Neon groen

UV verf die oplicht onder een UV licht of ander type blacklight!

Beschrijving

Carnaval is een feest voor iedereen; van jong tot oud en van Randstad tot Limburg. Waar het vieren van carnaval lange tijd vooral door het Zuidelijk deel van Nederland gevierd werd, daar is de carnaval-hype inmiddels ook overgeslagen naar de rest van Nederland. De stad die de meeste bezoekers trekt tijdens de dagen van carnaval is Oeteldonk. Oeteldonk is de naam van de stad Den Bosch tijdens carnaval. Oeteldonk trekt dan ook overduidelijk de meeste gasten van buitenaf; vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de weg naar Oeteldonk goed te vinden. In Oeteldonk is iedereen gelijk, dat is goed terug te zien aan de kleding. De Oeteldonkse kleurencombinatie rood-wit-geel zie je overal in de stad terug. Mensen hebben daarnaast de raarste accessoires en schmink. Deze groene neon Uv verf is een absolute toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!

Neon UV verf om uw carnaval compleet te maken!


Voor carnaval in Oeteldonk zijn er een paar basisingrediënten die je gewoon moet dragen; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen zijn de twee belangrijkste. Het gaat zelfs zo ver dat het zonder deze rood-wit-gele kledingstukken moeilijk is om de cafes binnen te komen. Maar daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om meer te doen; om nog gekker en opvallender te gaan. Dan bent u bij deze groene neon UV verf aan het juiste adres. De UV verf is geschikt voor lichaam en gezicht. De neon kleur zorgt voor een zeer opvallend effect in regulier daglicht. Maar wanneer de UV verf in aanraking komt met een Blacklight..... WAUUUW, dan licht de UV verf enorm op en wordt u letterlijk het stralend middelpunt van carnaval!

Details

Deze UV verf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Voldoet aan alle eisen met betrekking tot cosmetica
- Geschikt voor gezicht en lichaam
- Laagste prijsgarantie
- Een tube heeft een inhoud van 10ml
- Neon kleur in regulier daglicht, licht prachtig op in UV verlichting

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.