Oeteldonkstijl

UV Face&bodypaint - Neon groen

UV verf die oplicht onder een UV licht of ander type blacklight!

Carnaval is een feest voor iedereen; van jong tot oud en van Randstad tot Limburg. Waar het vieren van carnaval lange tijd vooral door het Zuidelijk deel van Nederland gevierd werd, daar is de carnaval-hype inmiddels ook overgeslagen naar de rest van Nederland. De stad die de meeste bezoekers trekt tijdens de dagen van carnaval is Oeteldonk. Oeteldonk is de naam van de stad Den Bosch tijdens carnaval. Oeteldonk trekt dan ook overduidelijk de meeste gasten van buitenaf; vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de weg naar Oeteldonk goed te vinden. In Oeteldonk is iedereen gelijk, dat is goed terug te zien aan de kleding. De Oeteldonkse kleurencombinatie rood-wit-geel zie je overal in de stad terug. Mensen hebben daarnaast de raarste accessoires en schmink. Deze groene neon Uv verf is een absolute toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!

Neon UV verf om uw carnaval compleet te maken!


Voor carnaval in Oeteldonk zijn er een paar basisingrediënten die je gewoon moet dragen; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen zijn de twee belangrijkste. Het gaat zelfs zo ver dat het zonder deze rood-wit-gele kledingstukken moeilijk is om de cafes binnen te komen. Maar daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om meer te doen; om nog gekker en opvallender te gaan. Dan bent u bij deze groene neon UV verf aan het juiste adres. De UV verf is geschikt voor lichaam en gezicht. De neon kleur zorgt voor een zeer opvallend effect in regulier daglicht. Maar wanneer de UV verf in aanraking komt met een Blacklight..... WAUUUW, dan licht de UV verf enorm op en wordt u letterlijk het stralend middelpunt van carnaval!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
2.96