Oeteldonkstijl

UV Face&bodypaint - Zwart

Verf die prachtig oplicht onder een UV licht!

Carnaval is het toppunt van gezelligheid, sfeer en saamhorigheid! Het is niet voor niets dat heel Nederland inmiddels is besmet met het carnavals virus. Waar carnaval voorheen vooral gevierd werd door inwoners van Noor-Brabant en Limburg, daar is de rest van Nederland ook bekend geraakt met de ultieme sfeer van carnaval! Voor feestgangers van buitenaf is Den Bosch de meest populaire bestemming. Den Bosch wordt met carnaval ook wel omgedoopt tot Oeteldonk. Vooral gasten uit de Randstad en Utrecht weten de weg richting Oeteldonk erg goed te vinden. Zorg wel voor de juiste kleding wanneer je het ultieme feestgedruis gaat opzoeken!

Oplichtende UV verf als toevoeging op uw carnavals outfit!


Wanneer je carnaval gaat vieren in Oeteldonks zijn er twee absolute must haves: de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen. Dit is hoofdzaak nummer een. Wanneer je door de straten loopt, of in de kroegen staat; deze twee attributen draagt iedereen! De kans om de kroegen binnen te komen verminderd wanneer je deze typisch Oeteldonkse kleding niet draagt.
Natuurlijk is het carnaval en natuurlijk wil je wat boven de rest uitspringen. Wanneer iedereen hetzelfde draagt is dat lastiger en moet je creatief zijn. Wij helpen je daarbij! Zo bieden wij vele unieke Oeteldonkse accessoires aan, maar ook toevoegingen op de Oeteldonkse kleding. Zo is deze UV gezichts- en lichaamsverf enorm populair onder de Oeteldonkse feestvierders. De verf is geschikt voor op het lichaam en gezicht en geeft al een bijzonder effect in regulier licht. Wanneer de verf echter in aanraking komt met UV licht, dan licht de verf prachtig op! U bent dan letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
2.96