Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Face&bodypaint - Zwart

Verf die prachtig oplicht onder een UV licht!

Beschrijving

Carnaval is het toppunt van gezelligheid, sfeer en saamhorigheid! Het is niet voor niets dat heel Nederland inmiddels is besmet met het carnavals virus. Waar carnaval voorheen vooral gevierd werd door inwoners van Noor-Brabant en Limburg, daar is de rest van Nederland ook bekend geraakt met de ultieme sfeer van carnaval! Voor feestgangers van buitenaf is Den Bosch de meest populaire bestemming. Den Bosch wordt met carnaval ook wel omgedoopt tot Oeteldonk. Vooral gasten uit de Randstad en Utrecht weten de weg richting Oeteldonk erg goed te vinden. Zorg wel voor de juiste kleding wanneer je het ultieme feestgedruis gaat opzoeken!

Oplichtende UV verf als toevoeging op uw carnavals outfit!


Wanneer je carnaval gaat vieren in Oeteldonks zijn er twee absolute must haves: de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen. Dit is hoofdzaak nummer een. Wanneer je door de straten loopt, of in de kroegen staat; deze twee attributen draagt iedereen! De kans om de kroegen binnen te komen verminderd wanneer je deze typisch Oeteldonkse kleding niet draagt.
Natuurlijk is het carnaval en natuurlijk wil je wat boven de rest uitspringen. Wanneer iedereen hetzelfde draagt is dat lastiger en moet je creatief zijn. Wij helpen je daarbij! Zo bieden wij vele unieke Oeteldonkse accessoires aan, maar ook toevoegingen op de Oeteldonkse kleding. Zo is deze UV gezichts- en lichaamsverf enorm populair onder de Oeteldonkse feestvierders. De verf is geschikt voor op het lichaam en gezicht en geeft al een bijzonder effect in regulier licht. Wanneer de verf echter in aanraking komt met UV licht, dan licht de verf prachtig op! U bent dan letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Details

Deze UV verf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Voldoet aan alle eisen met betrekking tot cosmetica
- Geschikt voor gezicht en lichaam
- Laagste prijsgarantie
- Een tube heeft een inhoud van 10ml
- Prachtige zwarte kleur in regulier daglicht, licht prachtig op in UV verlichting

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.