Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV Glow make-up & schmink › UV glow neon haargel

5 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Neon UV haargel is een zeer populaire aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Carnaval is hot! Waar voorheen vooral het Zuidelijke deel van Nederland carnaval vierde, daar is inmiddels ook de rest van Nederland geïnfecteerd met het carnavalsvirus. Vooral carnaval in Oeteldonk is ontzettend populair. Oeteldonk is dan ook veruit de meest populaire carnavalsbestemming van Nederland. Vanuit alle hoeken trekken feestende mensen richting Oeteldonk om zich in dit ultieme feestgedruis te storten! Voor carnaval in Oeteldonk zijn de ,Oeteldonk sjaal en de Oeteldonkse emblemen erg belangrijk, bijna heilig zelfs! Daarnaast bieden we ook de leukste toevoegingen op de traditionele Oeteldonk outfit!

UV glow haargel als toevoeging op de Oeteldonkse kleding!

Zoals gezegd zijn de rood-wit-gele producten bijna heilig in Oeteldonk. Maar het is ook leuk om jezelf te kunnen onderscheiden van de menigte en op een unieke manier door de Oeteldonkse straten en Oeteldonkse kroegen te kunnen gaan. Daar zorgt deze UV glow neon haargel perfect voor! De neon kleur is al zeer opvallend in regulier daglicht, wanneer u met de gel in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht..... Wauw! Dan licht de haargel prachtig op en bent u de absolute eyecatcher van Oeteldonk!

Laagste prijsgarantie vanwege onze nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar!

Wij bieden al onze Oeteldonk producten en aanverwante feestartikelen, aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dat kunnen wij doen omdat wij een zeer nauwe samenwerking hebben met De Horeca Bazaar, De Horeca Bazaar richt zich op grote afnames van oa confetti shooters, ballonnen, glow sticks, hawaii kransen, maar bijvoorbeeld ook bierbekers.
Wij kopen onze producten gezamenlijk in en kunnen daardoor enorme inkoopvoordelen realiseren. De marge die wij daardoor extra creëren geven we weer terug aan onze klanten; aan u dus!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.